Content Writing Manager – Clue ABA

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 25/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фирмата Clue ABA со седиште во Мелбурн, Австралија и подружница во Битола, Македонија објавува оглас за вработување на Content Writer & Social Media Marketing.

Нудиме пријатна работна атмосфера. Платата ќе се зголемува правопропорционално со покажаните позитивни резултати.

Плата: $450-$950

Потребни Квалификации:
– Основно познавање и искуство со Search Engine Optimization (SEO)
– Солидно познавање и искуство со SEO Tools и WordPress Plugins
– Одлични вештини и креативност за пишување содржина
– Одлично познавање на социјалните мрежи (Facebook, Instagram)
– Силни аналитички вештини и способност за истражување на трендови
– Способност за подготовка на Facebook/Instagram постови и Stories и креатива за социјалните мрежи
– Одлично познавање на Англиски јазик
– Одлични комуникациски и организациски способности
– Ентузијазам, креативност, лојалност, флексибилност, желба за континуирано учење и усовршување

Кандидатите кои ги исполнуваат наведените услови да испратат кратка биографија (CV) на: [email protected] со назнака “Оглас за Content Writer & Social Media Marketing”.

Сите пријавени кандидати кои ги исполнуваат условите ќе бидат исконтактирани.

(71)

Вашиот коментар