Copy writer – Р3 Инфомедиа

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 24/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Р3 Инфомедиа, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект вработува 2 кандидати на позицијата:
Copywriter & Social media manager

Квалификации:
• Најмалку 1 година работно искуство во креирање содржини за дигитален маркетинг;
• Познавање од областа на интернет маркетинг;
• Пасија за онлајн маркетинг, нови технологии и интернет трендови;
• Познавање на HTML, Photoshop CC – основно ниво;
• Искуство во изработка на веб страни ќе се смета за предност.

Опис на работни обврски и одговорности:
• Креира содржина за Direct mailing и изработува и испраќа Newsletter-и;
• Учествува во подготовка на промотивни кампањи на социјални медиуми;
• Учествува во изработка на веб страни;
• Комуницира со клиенти (телефон, емаил, состаноци);
• Изработува неделни и месечни извештаи, и редовно предлага подобрувања.

Потребни квалификации и вештини на идеалните кандидати:
• Најмалку 1 година работно искуство во креирање содржини за дигитален маркетинг;
• Познавање од областа на интернет маркетинг;
• Пасија за онлајн маркетинг, нови технологии и интернет трендови;
• Познавање на HTML, Photoshop CC – основно ниво;
• Искуство во изработка на веб страни ќе се смета за предност.

Ви нудиме:
• Работа во динамична средина со можност за професионален развој и надоградба;
• Заработувачка базирана на квалификации, вештини и лични перформанси;
• Можност за кариера во една од најиновативните компании во Македонија.

Ако сакаш да станеш дел од тим составен од професионалци, испрати твое CV на [email protected] со наслов: ‘Copywriter & Social media manager’ најдоцна до среда 24-ти октомври 2018.

(57)

Вашиот коментар