NET Програмер – Net4U

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 15/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071384248

Компанијата Net4U бара самоиницијативна личност спремна за нови предизвици, усовршување на сопствените знаења и секако лична надградба. Искуството не секогаш е пресудно па затоа Ве повикуваме да го стекнеме заедно и заедно да тежнееме кон личниот и корпоративен успех.

Квалификации: – 1 годинa работно искуство (но не е услов) во развивање софтверски решенија во следниве технологии: ASP.NET ; C# ; MSSQL ; HTML ; CSS ; JavaScript ; jQuery ; Visual Basic ; Windows service.

Кандидатот треба да поседува аналитички способности, да покажува самоиницијатива и да има интерес за нови технологии.

Задача на кандидатот ќе биде развој и одржување на веб апликации и развој на прилагодени решенија согласно барањата на клиентите.

Вашата биографија пратете ја на [email protected] Вашите пријави ќе бидат разгледани и дополнително ќе Ве информираме за интервју.

(22)

Вашиот коментар