Web designer – Clue ABA

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 25/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фирмата Clue ABA со седиште во Мелбурн, Австралија и подружница во Битола, Македонија објавува оглас за вработување на Web Designer.

Нудиме пријатна работна атмосфера. Платата ќе се зголемува правопропорционално со покажаните позитивни резултати.

Плата: $450-$950

Квалификации:
– Одлично познавање на Adobe Photoshop
– Основно познавање на HTML5/CSS3/JavaScript, WordPress
– Префинето чувство за естетика, чувство за комбинации на бои, чувство за визуелно допадливи решенија
– Одлично познавање на Англиски јазик
– Ентузијазам, креативност, лојалност, флексибилност, желба за континуирано учење и усовршување

Кандидатите кои ги исполнуваат наведените услови да испратат кратка биографија (CV) на: [email protected] со назнака “Оглас за Web Designer”.

Сите пријавени кандидати кои ги исполнуваат условите ќе бидат исконтактирани.

(37)

Вашиот коментар