Web developer – Римеко ДОО

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 29/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Работна позиција: WEB DESIGNER /DEVELOPER ( Лице за ажурирање и графичко уредување и развој на веб )

Потребно образование, работно искуство, и вештини:
– Минимум 1 годинa работно искуство на слична работа
– Познавање на алатките Adobe Photoshop, Ilustrator, Corel Draw, HTML и CSS, WordPress
– Познавање на MS Office
– Познавање на странски јазици , минимум Англиски

Задачи:
– Ажурирање на веб страница , додавање на нови артикли
– Ажурирање на цените и залихата на производите на веб.
– Изработување на рекламни банери за Фејсбук и за веб
– Работа со на веб продавница
– Активности со промотивен Фејсбук маркетинг ( SOCIAL MEDIA )

Личен профил:
– Комуникативност и организираност
– Способност за тимска работа,
– Желба за усовршување и напредување
– Лојалност, темелност, иницијативност
– Чуство за естетика и конструктивна критика

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребните квалификации, работно искуство, и личен профил за успешно извршување на бараните работни задачи испратете ја Вашата кратка биографија ( личен профил) CV на e-mail: [email protected]

(35)

Вашиот коментар