Во Дојран уловен сом од над 50 килограми

 
 

Во Дојран денеска беше уловен сом од над 50 килограми. На Фејсбук групата Корморани се објавени фотографии од овој подвиг на младите рибари од Струмица.

   

(740)

Вашиот коментар