Горди и неверојатно тврдоглави: Овие хороскопски знаци никогаш нема да ја признаат својата грешка

 
 

Некои хороскопски знаци можат да молчат со денови само за да не си ја признаат грешката. Зборот „извини“ не постои во нивниот речник. Дознајте кои се најтврдоглавите и најгордите хороскопски знаци…

Овен
Овенот речиси никогаш не се извинува. Ако го направи тоа, сигурно се работи за ситуација во која сторил нешто толку сериозно што дури ни тој не можел да премолчи. Сепак, Овните најчесто ги игнорираат обвинувањата и продолжуваат сè да прават по свое. Ако ги принудувате да се извинат, подготвени се сериозно да се скараат со вас за да ги оставите на мира.

Лав
Кога ќе се најдат во конфликт, Лавовите со сите сили се обидуваат да се изборат за своите ставови. Ако сепак сфатат дека погрешиле, стануваат драматични и одржуваат сентиментален говор во кој тие и понатаму не излегуваат губитници.

Скорпија
Луѓето родени во знакот Скорпија се подготвени за разговор сè додека не го повредите нивното его. Во случај навистина да се виновни, а вие недолжни, Скорпиите ќе ви се извинат. Сепак, ако вие сте виновни, постои можност толку многу да се навредат што целосно ќе го прекинат односот со вас.

(218)

Вашиот коментар