Дневен хороскоп за понеделник (30.07.2018): Ден за страст со многу емоции кои ќе се појават како ерупција!

 
 

Многу страстен ден пред нас е почеток, кој изобилува со емоциите што се исклучително акцентирани и со желба да се појават како ерупција. Денес е можно дека ќе повредите некого или ќе бидете повредени од многу драго лице, многу важно во вашиот живот. Понесени од моќта на ерупцијата, патем ќе се поврзете со некои други работи во вашиот живот, и сè ќе оди во насока во зависност од вашиот знак. На земјините знаци генерално се ќе се одвива според пропис,додека другите знаци ќе мора да се помачат, некои помалку, некои повеќе …

Овен
Некој не ги исполнува сите ваши очекувања во деловниот договор. Но,треба да направите некои напори за надминување на сегашното недоразбирање. На крајот, ќе сфатите дека сè има своја цена.Треба да се соочите со вашите заблуди во врска со емотивните улоги.

Понекогаш добри желби остануваат на ниво на фантазија за работите кои ви се недостапни поради погрешни проценки.
Обрнете внимание на исхраната.

Бик
Идеите што некој ги предлага е делумно решение и затоа се откажувате од деловната соработка. Не дозволувајте некој да ве обвини за деловна загуба.

Имагинацијата функционира поефикасно од некои авторитативни методи кои ги користите.Обидете се да се израдувате вашиот партнер на необичаен начин. Напнатост.

Близнаци
Делувате императивно и верувате во личната проценка и затоа категорично одбивате нови преговори или совети испратени од блиски соработници. Сепак, не преувеличувајте ги вашите професионални способности.

Потешко е отколку обично да го контролирате вашето емоционално расположение. Прифатете ја идејата на партнерот, бидејќи нема причина да се спротивставувате на нечија волја. Добро се чувствувате.

Рак
Сте направиле добра деловна процена и затоа делувате самоуверени пред лицето кое се обидува да го ограничи вашето влијание. Вие сте во голема предности над другите соработници.

Важно е да го задржите љубовниот склад или доверба во вашиот партнер. Потребна е емоционална рамнотежа и психолошка поддршка. Пад на имунитетот.

Лав
Вашата духовитост, инвентивност или голема упорност околината ја толкува на различни начини. Се обидувате да го наметнете своето мислење во бизнис кругови, како и да освојат нечија наклоност.

Секогаш постои граница помеѓу практичните интереси и емоционалните задоволства. Не е дозволено сè што ви се допаѓа. Не сте во кондиција.

Девица
Понекогаш ја губите контролата врз важните ситуации во деловниот дијалог.Потрено е да осмислите алтернативно решение. Добро проценете ги своите деловни можности пред да разговарате со соработници.

Партнерот ги разбира вашите желби, но нема доволно волја или начини д ви угоди. Потрудете се некој сериозно ги сфати вашите намери. Можна главоболка.

Терезија
Не верувајте во нечии проценки на нови настани на деловната сцена или во приказни кои немаат добро покритие. Инсистирајте на утврдените факти и зголемете го степенот на контрола во односите со соработниците.

Вашето расположение изгледа многу стимулиративно на саканото лице. Ве очекуваат пријатни настани кои ги задоволуваат заедничките потреби. Се наоѓат во одлична форма.

Скорпија

Нечии услуги имаат висока цена за вас, и затоа барате поедноставно бизнис решение или поповолна варијанта. Размислите добро, бидејќи нема потреба да се донесувате заклучок врз основа на првиот впечаток.

Партнерот има право на свој избор, дури и ако не постојат слични интереси или дефинирани приоритети во заедничкиот живот. Добро се чувствувате.

Стрелец
Вие сте преокупирани со идеи кои треба да ви овозможат побрз или полесен бизнис успех. Вие претерувате во својата желба да оставите голем впечаток на соработници.

Не можете да се помирите со моменталната ситуација. Делувате многу провокативно на вашиот партнер, но не го добивате саканиот ефект. Хронични тегоби.

Јарец
Без оглед на добро осмислените тактики што ги спроведувате кон бизнисот партнери, сè уште нема видливи резултати. Одговорите што ги очекувате пристигнуваат со одредено одложување.

Нема потреба да се однесувате премногу мистериозно пред вашиот партнер.Понекогаш сте оптоварени со погрешни наслутувања. Ќе ви годи некоја спортска активност и релаксација.

Водолија
Направивте погрешна процена и дадете приоритет на работи што не донесуваат практична корист. Постојат ситуации каде безусловно морате да испочитувате нечија волја и барања.

Треба да ги профилтрирате вашите чувства и мисли и да побарате нечие разбирање за пропустите што ги направивте. Направете го тоа веќе денес, не чекајте утре! Премногу сте чувствителни.

Риби
Врз основа на изјавите на вашите соработници, можете да го оцените расположението кое владее во вашата околина и нечија реакција.Внимателно анализирајте го лицето кое има клучна улога во деловната соработка.

Не ја запирајте емоционалната слобода или правото на личен избор. Не бидете премногу строги кон саканото лице. Добро се чувствувате.

(112)

Вашиот коментар