Доколку имате или посакувате жена со големи гради – ова треба да го знаете

 
 

Многу од мажите се изненадени кога ќе започнат да излегуваат со жени кои имаат големи гради, бидејќи некои работи не се баш онакви какви што си ги замислувале. За да не ви се случи истото и вам – подобро е да бидете приготвени…​

Ако планирате да имате врска со жена која има големи гради, би било добро да ги имате на ум овие неколку работи, за подоцна да не бидете изненадени.

Големите гради имаат свои предности но и мани. На пример, големите гради се осудени на живот во градник, а ниту гравитацијата не им помага да останат цврсти без потпора. Од друга страна, многу е пријатно да се потпре главата на нив, да ги имате во раце или само да ги гледате по цел ден…

​Овие 13 работи мора да ги знаете:​

1. Понекогаш големите гради се помалку чувствителни од малите, па така, не се изненадувајте кога станува збор за предиграта.

2. Иако градите се големи, брадавиците може да бидат мали.

3. Ќе мора да го прифатите фактот дека во неа ќе бидат вперени сите машки погледи, возачите ќе свират и сл.

4. За нив трчањето е проблематично, веројатно претпоставувате зошто.

5. Мораат повеќепати дневно да го поправаат градникот, дури и на јавни маеста. Тоа не го прават за да се задоволат, туку затоа што по некое време им станува неугодно во градникот.​

6. Лежењето на плажа на стомак за нив е речиси невозможна мисија, освен ако не направат две дупки под пешкирот.​

7. Како што претпоставувате, потпирањето на главата врз големи гради е навистина пријатно, на пример, додека гледате спортски натпревар.

8. Ќе ви дојде да го ставите нејзиниот градник врз глава, за забава, да видите дали ви е точна корпата.

9. Сигурно ќе ви се жали бидејќи не може да пронајде соодветна маица или фустан, бидејќи градите не ги собира внатре.

10. Мора да бидете внимателни кога ќе посакате да и купите долна облека – да не згрешите со величината.

11. Бидете подготвени дека нејзините гради ќе ви го одвлекуваат вниманието.​

12. Би можело да се случи да ги пронаоѓате нејзини градници низ целиот стан.

13. Луксузот – одење без градник – може да се случи само во домашни услови.

(1051)

Вашиот коментар