Домашна „вијагра“ – се прави од состојки кои веќе ги имате дома

 
 

Сувото грозје содржи агринин, клучен нутриент за третман на еректилна дисфункција, а ги зголемува и шансите жената да затрудни.

Традицијата на користење на оваа магична напивка настанала во Индија, а ја консумирале младите за нивниот сексуален живот да биде побогат.

Тајната на напивката е сувото грозје кое содржи агринин, клучен нутриент за третман на еректилна дисфункција, а ги зголемува и шансите жената да затрудни, поточно квалитетот на спермата кај мажите. Освен тоа, ја зголемува и вкупната енергија.

Во оригиналниот индиски рецепт се става суво грозје, млеко и шафран, но постои уште една верзија за подготовка.

Добро измијте 30 грама суво грозје, па згответе во сад со 200 мл млеко.

Во почеток пијте ја оваа количина три пати дневно, а подоцна зголемете ја количината суво грозје на 50 грама.

(501)

Вашиот коментар