Жените од целиот свет одбраа – 20 најубави мажи

 
 

Во морето од натпревари и топ листи, секоја година жените си одбираат по неколку мажи кои им ги освоиле симпатиите со шармот, физичкиот изглед и успесите.

Оваа година, листата за 20 најубави мажи формирана онлајн, од 3 милиони интернет корисници ширум светот, изгледа вака:

Треванте Роудс, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-1.jpg

Тиен, пејач

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-2.jpg

Тони Махфуд, модел

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-3.jpg

Мичиел Хуисман, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-4.jpg

Марио Касас, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-5.jpg

Бариш Ардуч, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-6.jpg

Арон Тејлор-Џонсон, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-7.jpg

Чонгјук, пејач

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-8.jpg

Оскар Ајзак, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-9.jpg

Јенсен Еклс, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-10.jpg

Мариано ди Вајо, блогер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-11.jpg

Сехун, танчар и пејач

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-12.jpg

Идрис Елба, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-13.jpg

Феликс Целберг, блогер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-14.jpg

Стенли Вебер, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-15.jpg

Вилијам Леви, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-16.jpg

Џејмс Рид, пејач

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-17.jpg

Арми Хамер, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-18.jpg

Џејсон Момоа, актер

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-19.jpg

Ким Тае Хјун, пејач

zenite-od-celiot-svet-odbraa-20-najubavi-mazi-20.jpg

 

 

(454)

Вашиот коментар