Како да откриете имате ли негативна енергија во вашиот дом?

 
 

Негативната енергија во вашиот дом може лошо да влијае на расположението, исто така предизвикува нервоза, депресија, тага, песимизам. Со овој едноставен трик откријте имате ли негативна енергија во вашиот дом.

Земете обична проѕирна чаша и во неа ставете една третина сол, третина алкохолен оцет и третина вода. Ставете ја чашата каде што мислите дека негативната енергија е најсилна. Чашата не треба да ја допирате или преместувате 24 часа.

После 24 часа проверете ја чашата. Доколку изгледа исто, тоа покажува дека немате негативна енергија во таа просторија. Повторете го процесот и во другите соби во вашиот дом.

Доколку видите дамки или многу меурчиња, тоа значи дека во таа просторија постојат енергетски проблеми. Повторувајте го процесот додека водата не биде чиста.

ВАЖНО! Водата од чашата истурете ја во тоалетот и пуштете веднаш вода. Така целосно ќе ја исчистите негативната енергија која се акумулираше во вашиот дом.

(1900)

Вашиот коментар