Мапа на сите грчки плажи каде се појавиле медузи

 
 

Летувањето во Грција сега може да биде уште побезбедно, благодарение на мапата преку која имате преглед точно каде се појавиле медузи.

Мапата константно се ажурира и им дозволува на корисниците да учествуваат во нејзиното оформување, доколку некаде виделе медуза.

Мапата може да ја погледнете ТУКА, за побезбеден и безболен одмор.

Сепак, Грците предупредуваат и замолуваат да не ги вадите медузите од морето и на тој начин да ги убивате.

mapa-na-site-grcki-plazi-kade-se-pojavile-meduzi-02.jpg

(230)

Вашиот коментар