Многу сакаат пари: Овие хороскопски знаци се најголеми материјалисти

 
 

Сите сакаме да имаме пари за да можеме да си ги купиме и дозволиме материјалните нешта кои ги посакуваме.

Едни од нас на парите гледаат како потреба, други како извор на среќа, а има и такви кои мислат дека се проблем и нужно зло.

Тројца претставници на астрологијата ги ценат парите повеќе отколку кој било друг и секогаш бараат начин да заработат што е можно повеќе.

Бик

Биковите работат многу, а откако ќе стигне платата или хонорарот, не штедат на луксуз и на предмети кои ги сакаат. Иако се познати по тоа што сакаат да помагаат, тоа е важи кога се парите во прашање. Ниту даваат, ниту бараат. Најголема грешка што ја прават е што мислат дека парите им ја купуваат среќата.

Лав

Лицата родени во знакот Лав уште од деца сонуваат за богатство, сакаат да купуваат нови нешта, да инвестираат во себе и да живеат на висока нога. Кога им требаат повеќе пари во состојба се да работат и по неколку работи, за да може да го имаат сето она што го посакуваат, макар тоа и да значи да спијат по само 3-4 часа во денот.

Јарец

Јарците ги ценат парите, личните предмети и имотот повеќе од што и да е друго и по никоја цена не сакаат да ги делат со другите. Многу се вредни и напорно работат на своите соништа, затоа и ги мразат луѓето кои позајмуваат пари, според нив секој може да заработи толку колку што му треба. Како и Биковите, мислат дека среќата се купува со пари.

(867)

Вашиот коментар