Момците ја обожуваат оваа поза во сексот, жените пак, со задоволство би избрале предигра…?!

Иако не постои маж кој на жената нема еда и ја предложи оваа поза во сексот, таа сепак би посакала да заборави дека постои.

Можеби мислите дека позата на обратна каубојка е забавна и возбудлива, на жената не и прави мерак и со задоволство би избрале предигра.

Во неодамнешната анкета 39% од испитаните жени изјавиле дека ја мразат оваа непријатна поза. Сигурни сме дека сепак таа е неверојатно забавна за мажите, бидејќи можат да уживаат во женскиот задник, но многумина припаднички на поубавата половина не го делат тоа мислење.

Најголемата причина за ова е недостаток на интимност бидејќи жената кон мажот е свртена со грб, но поддеднакво е важен фактот дека во оваа поза е тешко да се постигне оргазам бидејќи нема триење на пенисот од клиторисот.

 
 

Така што, ако мислете да понудите невидено задоволство и да ги покажете своите љубовнички вештини, опасно грешите.

(1353)

  
 

Вашиот коментар