Највкусната диета: Со компир и јогурт ќе симнете 5кг за 3 дена

Совршен избор доколку овој викенд треба да сте послаби за – 5 килограми. Внесувате многу малку калории но благодарение на компирот ќе се чувствувате сити и задоволни деновите додека сте на оваа диета.

Ден 1
Појадок: 1 варен компир без сол, 1 чаша јогурт
Ручек: 2 варени компири без сол, 1 чаша јогурт
Вечера: 2 чаши јогурт

Ден 2
Појадок: 1 чаша јогурт
Ручек: 2 варени компири без сол, 1 чаша јогурт
Вечера: 1 варен компир без сол, 1 чаша јогурт

Ден 3
Појадок: 1 варен компир без сол
Ручек: 1 варен компир без сол, 1 чаша јогурт
Вечера: 1 чаша јогурт

 
 

ВАЖНО: Диетата е многу строга и не се препорачува за лица кои практикуваат физичка активност и имаат здравствени проблеми.

Забранета е употреба на истата подолго од 3 дена !!!

Предноста кај оваа диета е што е кратка, а се постигнуваат брзи резулатати „благодарение“ на екстремната ниска калориска вредност на оброците.

(205)

  
 

Вашиот коментар