Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

 
 

Како изгледа вашиот дом од соништата? Дали е тоа можеби фарма скриена помеѓу дрвјата, или пак одраз на најновите трендови? Иако е забавно да мечтаеме за нашиот дом од соништата, реалноста за недвижностите е малку посурова, а изборите најчесто се многу лоши.

Од напуштени станови кои изгледаат како од хорор филм, до непрактични архитектонски решенија, во продолжение погледнете некои од најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности.

1. Можете да го косите и вашиот базен

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

2. Ретка можност да добиете зандана за жртвување

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

3. Неверојатен дезен

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

4. Многу се важни деталите. Тука, на пример, агентот го извлекол телото надвор пред да ја направи фотографијата

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

5. Совршено место за тоалетот

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

6. Кога ќе влезете во тоалет и не знаете од каде да почнете

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

7. Идеја за текст: Зошто е тажен вентилаторот?

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

8. Природата полека ја освоила дневната на семејството Вилсонс

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

9. Во студените денови, нема ништо подобро од тоа да се стуткате пред тоалетната школка

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

10. „Разбуди се Ерик, агентот е овде“

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

11. Подобро тргнете порано доколку сакате да стигнете до каучот до пладне

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

12. Овој Божиќ, претворете го вашиот дом во календар со чоколадо

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

13. Најдобро е да го оставите фрижидерот таму каде што е

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

14. Некои луѓе сакаат да читаат на тоалетот. Други сакаат да се губат во безброј рефлексии од нив

Најсмешните фотографии направени од агенти за недвижности

(95)

Вашиот коментар