Непогрешлива интуиција: Овие три знаци сите ги читаат како „отворена книга“

 
 

Интуицијата е способноста да донесема правилна одлука според некое сопствено внатрешно чувство како и можност да чувствуваме нешто што нè предупредува дека треба да престанеме да работиме или да се скриеме некаде. Погледнете кои знаци во Зодијакот имаат среќа да имаат најизразена интуиција која е секогаш во право.

Скорпија 
Скорпиите имаат силно чувство за скоро сè и знаат точно што кој мисли од само еден поглед. Бидејќи се’ проживуваат низ некоја длабочината, тие имаат способност да препознаат што следува.
Тие свесно го сфаќаат ризикот, иако претчувството им кажува што и какоќе биде. Скорпиите сакаат возбуда и акција, па поради таа причина немада се послушаат самите,кога станува збор за љубовта.

Стрелец 
Интуицијата на Стрелците е релативно под “стагнација”, сè додека не ја најдат внатрешната хармонија со себеси. Кога тоа ќе се случи, следи работата на интуицијата која може да биде многу голема. Нивната интуиција е поврзана со внатрешното задоволство, па ако не го најдат – нивната интуиција нема да биде доволно развиена за да покаже опасност или добра работа.

Риби
Рибите се големи духовници и често им се случува да ги сонуваат работите кои им укажуваат на нешто – важен настан што ќе се случи или дел од она што ќе се случува подоцна, навистина, и’ се оствари. На Рибите им е исто така важен внатрешниот мир, како и задоволството кое се трансформира во интуицијата која води кон она што претчувствуваат.
Нивното мото е “Јас чувствувам”, што всушност ја опишува нивата способност и експресивна интуиција.

(104)

Вашиот коментар