Оваа креативна мајка создава неверојатни фотографии од своето бебе!

 
 

Откако ќе станете родител, детето станува центар на вашиот универзум, а воедно и омилен „модел“ за фотографирање. За разлика од секојдневните фотографии кои ги гледаме по социјалните мрежи, оваа мајка ја искористила својата креативност да направи цели приказни во фотографиите во кои главен лик е нејзиното бебе. Погледнете како изгледа тоа.

 

 

(436)

Вашиот коментар