Од што најмногу треба да имаат страв мажите за време на секс?

 
 

Без разлика на тоа што мажите за време на сексот сакаат да се чувствуваат надмоќно, реалноста го кажува спротивното. Во продолжение може да видите кои се најголемите машки разочарувања во сексот..

Играчки за секс
Сите играчки за секс на некој начин изгледаат како да ги исфрлаат машките гениталии. Како е воопшто можно да се натпрерувате со зголемен вибрирачки и ротирачки силиконски пенис кој има поголема брзина?

Предвремена ејакулација
Може да се согласите дека пред тоа не ви се има случено, но ако сакате утеха за предвремена ејакулација, таа се случува цело време и претставува проблем за многу мажи.

Тоа е тоа?
Замислете дека девојката ве прашува за време на сексот: “Тоа е тоа?”. Иако може да биде катастрофална за вашата самодоверба, запомнете дека таа не е со вас во кревет поради волшебничките трикови.

Маки по орален секс
Нема ништо помалку сексуално од присилна насмевка веднаш по орално задоволување на мажот.

Презервативи
Да, тие штитат од несакана бременост и сексуално преносливи болести, но повеќето од нас не уживаат во сексуален однос со презерватив.

Секс во тишина
На мажите им е потребна храброст. Сексот без звуци може да биде чуден, а мажите сакаат жените да врискаат и да ги контролираат при секс.

Премногу гласно
Постои вдишување на задоволство и испуштање на звуци кои звучат како ранет елен во шумата. Другото не е пожелно.

Големината не е важна
Дали големината е важна? Се разбира дека е важна! Можеби не за секс, но човек кој има поголем пенис ќе се чувствува помоќно.

Уште, уште…
Сексот не оди тукутака. Откако мажот ќе доживее оргазам, потребна е пауза за да може да продолжи пак. Многу е важно да сте трпелив.

(300)

Вашиот коментар