Популарни машки тетоважи од 2018 година

 
 

Тетоважите веќе дефинитивно не се табу тема и денеска е сосема нормално да видиме некоја личност како шета истетовирана. Денеска ќе ви ги покажеме најпопуларните трендови во светот на тетоважите кои беа атрактивни во 2018 година.

Јапонски мотиви

Точкести тетоважи

Геометриски тетоважи

Blackwork тетоважи

(286)

Вашиот коментар