Разубавете го вашиот дом ефтино и едноставно

 
 

Дрвените палети ни даваат можност да ги користиме на безброј начини. Тие се лесно достапни и може да се користат како едноставни седишта, кревети, полици и др. Ние ви нудиме неколку идеи.

1. Правење на маса од палети

2. По сопствена желба на правете кревет од палети за вашата куќа или викендичка, со неколку детали ќе изгледа фантастично.

3. Палетите исечете ги, исшмирглајте ги и обојте ги во бело, и ќе добиете поистакната гарнитура прилагодлива секој простор. Декорирајте по свој избор со некои ситни детаљи.

4. Кревет во природа, полица за билки и зачини или пак едноставни за секојдневна употреба.

5. 

6. Искористете ја имагинацијата и направете полици за вино и чаши

7. Идеја за уредување на терасата или дворот

   

8. 

9. Домашно кино направено од палети и стакло

(168)

Вашиот коментар