Што прават мажите, а што жените по успешен љубовен состанок?

 
 

После првиот состанок со момче или девојка, сите различно ги доживуваат и искажуваат импресиите.

Сите посакуваат совршен љубовен состанок и да си отидат дома среќни и задоволни со желба за повторна средба.

Зависно од тоа како ќе помине состанокот, има работи кои најчесто повеќето ги прават по разделувањето.

Секако, тоа зависи од карактерот, но и од полот – па така, процесот по успешен љубовен состанок отприлика се одвива исто.

Што прават мажите, а што жените по успешен љубовен состанок?

Жени – пишуваат на најдобрите другарки

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-02.jpg

Мажи – кажуваат на еден добар пријател

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-03.jpg

Жени – веднаш планираат втор состанок во глава

Мажи – ја канат на втор состанок

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-04.jpg

Жени – се мислат колку допишување е нормално за да не претераат

Мажи – наоѓаат рандом причини да ѝ пишат

Жени – се обидуваат да не се опседнуваат

Мажи – се обидуваат да не се возбудат премногу во случај да не тргне добро

Жени – се прашуваат дали тој е вистинскиот

Мажи – не можат да ја тргнат насмевката од лице

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-05.jpg

Жени – чувствуваат олеснување дека не мора да излегуваат и да бараат нови момци повеќе

Мажи – собираат храброст да ја прашаат како си поминала

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-06.jpg

Жени – мислат на сите можни настани на кои може да одат со него

Мажи – уште зборуваат за импресиите од излегувањето

Жени – во глава го менуваат распоредот за да бидат слободни во наредните денови

Мажи – размислуваат на сите работи кои може да ги прават со неа

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-07.jpg

Жени – си ги замислуваат сите идни совршени моменти во глава

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-08.jpg

Мажи – не можат да ја извадат од глава

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-09.jpg

Жени – се уверуваат дека е вистинска љубов

Мажи – оптимистични се, но внимателни

shto-pravat-mazhite-a-shto-zhenite-po-uspeshen-ljuboven-sostanok-10.jpg

 

(144)

Вашиот коментар