10 работи кои жените мислат дека ги прават за себе, а се всушност за мажите

 
 

Жените прават многу работи за да изгледаат совршено, да се чувствуваат привлечно и заводливо и да можат да остават добар впечаток.

Иако повеќето процеси за разубавување многумина мислат дека ги прават за себе, сепак во голем дел од случаите, тие ги прават заради мажите и впечатокот кој ќе го остават.

Со цел да бидат попривлечни за мажите, жените прават многу работи, некои свесно, но некои несвесно, верувајќи дека сè тоа е за лично задоволство.

И покрај тоа што самите се чувствуваат добро кога ќе ги направат, сепак првичната цел е добар впечаток кај мажите или едноставно промени кои ги носи врската и заедничкиот живот.

Погледнете кои се тие работи:

Мазни нозе

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-02.jpg

Ставање многу шминка за маскирање на изгледот

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-03.jpeg

Готвење

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-04.jpg

Дотерување

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-05.jpg

Нови хобија според негови интереси

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-06.jpg

Промена на стил на музика

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-07.jpg

Промена во распоред и рутини

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-08.jpg

Високи штикли

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-09.jpg

Козметички третмани

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-10.jpg

Додатоци за затегнување на телото и тесна облека

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-11.jpg

(146)

Вашиот коментар