10 секс лаги кои сите мажи ги кажуваат

 
 

Жените можеби лажат за достигнувањето на оргазам, но мажите се „креативни“ на повеќе секс-теми.

Според еден сексолог и експерт за интимни врски, Трејси Кокс, ова е листата на 10 изговори и лаги кои сите мажи ги кажуваат, а се поврзани со сексот:

1. „Само сакам да заспиеме заедно. Навистина!“
2. „Се тестирав/прегледав пред неколку месеци.“
3. „Не можам да постигнам оргазам со презерватив.“
4. „Ова никогаш не ми се случило претходно.“
5. „Обично издржувам многу подолго.“
6. „Постојано фантазирам само за тебе.“
7. „Секако дека ти си најдобрата со која сум бил.“
8. „Имаш одличен вкус.“
9. „Речиси и да не мастурбирам кога сум сам.“
10. „Точно знам кога жената постигнува оргазам, а кога го лажира.“

Колку од овие имате слушнато или изговорено досега?

(616)

Вашиот коментар