12 смешни цицати за мажите

 
 

Мажите на моменти знаат да бидат напорни и да ве нервираат, но без нив сепак не можете. Смешни цитати на сметка на мажите:

– Не ми е потребен маж кој ќе ми ги реши проблемите. Потребен ми е маж кој нема да ми биде проблем.

– Мажите велат дека со жените треба да добијат и упатство за користење, но дали некогаш сте виделе дека мажите навистина и читаат упатства?

– Покрај секој успешен маж стои жена која превртува со очите.

– Покрај секоја лута жена стои маж кој нема апсолутна идеја каде погрешил.

– Кога жените би можеле да читаат мисли, секоја секунда некој маж би добивал шлаканица.

– Мажот кој се смее кога нешто ќе тргне наопаку смислил кого ќе обвини за штетата.

– Колку патишта треба да испроба мажот пред да признае дека е бљубен?

– Просечна жена би избрала убавина пред памет, затоа што просечен маж подобро гледа отколку што мисли.

– Мажите пијат да ја заборават, но ја гледаат двојно.

– Мажите не ја контролираат својата судбина. жената во неговиот живот го прави тоа наместо него.

– Мажите се како дрвја, потребна им е вечност да пораснат.

– Кога ќе почнете да мрзите некој маж, тоа е почеток на мудроста.

(144)

Вашиот коментар