129 тактики како да најдете дечко и да се омажите

Како би реагирале денес кога би ви покажале списание од 50-тите со совети како најлесно да најдете маж и да се омажите во најскоро време за да не останете „стара мома“?

Овој прилог во списанието McCall од 1957 година, насловен „129 начини да најдете маж“ покажува колку многу се смениле нештата оттогаш.

Или, пак колку не се смениле. Некои од овие совети ќе ги слушнете и денес, од „загрижени“ комшики, тетки, братучеди и школски другарки кои се потресени зошто уште не сте омажени.

 
 

Која е вашата „омилена“ тактика од овој список?

  
 

loading...

(36)

Вашиот коментар