17 знаци кои покажуваат дека сте многу интелигентни

 
 

Честопати се случува луѓето со понизок коефициент на интелигенција да се сметаат себе за мнгу паметни, додека оние кои се многу интелигентни се потценуваат себеси.

Што значи, доколку не сте сосема сигурни во својот интелект, големи се шансите да сте многу интелигентни, а вие знаци укажуваат на тоа.

– Сте земале часови по свирење на некој инструмент
– Вие сте најстарото дете во семејството
– Слаби сте
– Имате мачка
– Ве доела мајка ви
– Рекреативно сте користеле дрога
– Левичари сте
– Високи сте
– Редовно пиете алкохол
– Рано сте научиле да читате
– Многу се грижите
– Забавни сте
– Љубопитни сте
– Неуредни сте
– Не сте имале секусални односи додека не сте завршиле средно училиште
– Вие сте „ноќна птица“
– Свесни сте дека не морате секогаш да дадете се од себе

(123)

Вашиот коментар