27 иновативни дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

 
 

Модерните дизајнери секогаш се обидуваат да смислат интересни, иновативни и практични предмети на коишто современите луѓе обожаваат да ги трошат нивните пари. Нивните креативни дизајни на календари, маски за спиење, футроли за телефони или шолји за кафе се претворени во вистински ремек-дела, со коишто со задоволство би им се пофалиле на вашите пријатели. Погледнете ја оваа колекција од 27 дизајни, благодарение на кои обичните работи изгледаат необично уникатно.

1. Одличен избор за моментите кога сакате да се нурнете во нешто меко и удобно

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

2. Дускер за вашето омилено вино

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

 

 

3. Мултифункционална маса

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

4. Mewgaroo – дуксер со џеб за вашето маче или куче

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

5. Доколку сакате да се ослободите од вашата зависност од мобилниот телефон

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

6. Џентлмен којшто никогаш нема да ве напушти

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

7. Маска за спиење којашто изгледа како книга

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

8. Необични чаши за шампањ

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

9. Невидлива футрола

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

 

10. Ако ви остане малку вино во шишето…

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

11. Пијалак во којшто ве чека изненадување

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

12. Доколку сакате да сочувате пари за различни намени

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

 

 

13. Часовник којшто илустрира помрачување

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

14. За луѓето коишто обожаваат кафе за носење

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

15. За тие коишто го ценат просторот

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

16. За сонување совршени соништа

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

17. Подготвен за слетување

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

18. Календар од салфети наместо хартија

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

 

19. Куче-патка

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

20. Чанта сочинета од два дела, коишто можат да се употребуваат независно или заедно

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

21. Наместо да го пречкртате изминатиот ден, го боцнувате

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

 

 

22. Часовник којшто го покажува само тековниот час

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

23. Бизнис картичка со УСБ

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

24. Шолји што се топат

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

25. Тостер што личи на дефибрилатор

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

26. Доколку му „застуди“ на вашето авокадо

27 дизајнерски артикли коишто сигурно би сакале да ги имате

27. Заштита од дожд

(62)

Вашиот коментар