3те топ ерогени зони кај мажот

 
 

Кога станува збор за секс, мажот мисли со помалата глава, што автоматски ја претвора во доминантна ерогена зона. Но, секој крие и други чувствителни точки на вашето тело, па еве како да ги најдете и да знаете како да ги “искористувате”:

Глава и врат
Можете да ги милувате не само усните, но и мекиот дел на увото и областа зад него. Опсипајте го со благи бакнежи целото лице, вклучувајќи го челото, очните капаци и веѓите.

Мекото на уво можете да го гризете нежно, да го залижете со јазик, да го земето со усни и веднаш да го пуштите. Задниот дел на вратот е особено чувствителен на допир и галете го со прсти.

Гради
Наместо да го губите времето во спорови дали стимулацијата на градите не е чисто женска привилегија, полека придвижете ја дланката во насока на стомакот. Не ги заборавајте и брадавиците, бидејќи поради некоја шега на природата мажите не само што ги немаат овие нефункционални органи, но тие се и речиси исто толку чувствителни колку женските. Вшмукувајте ги со усни, лижете ги одново побрзо, а потоа полека и нежно, правете го истото.

Полови органи
Најерогената зона, се разбира, е пенисот, следен од скротумот. Можете да ја завршите оваа работа со рака, но најдобро е со усни. Впрочем уметноста на оралниот секс е сосема друга тема … Пробајте да го минувате патот од уздичката во скротумот, па дури до стимулација на простатата. Намачкајте ги прстите на рацете со лубрикант и поминете од главичката кон тестисите, а потоа “симнете” уште ниско и притискајте нежно.

(367)

Вашиот коментар