5 хороскопски знаци кои имаат најмногу секс

 
 

Оние кои веруваат во астрологијата и се потпираат на нејзе, знаат дека ѕвездите влијаат врз секој можен аспект, вклучувајќи го и сексуалниот живот.

Пет хороскопски знаци се истакнуваат со својата постојана желба за секс, но исто така и го ценат овој чин како највисока форма на интеракција меѓу двајцата партнери.

Еве кои се тие пет, распоредени по опаѓачки редослед:

1. Водолија
Освен што уживаат во сексот, сакаат да прават и дрски и откачени експерименти. Тие се знакот кој ќе влезе во секс-продавница и ќе купи некоја играчка.

2. Бик
Подеднакво откачени и спремни за експериментирање во сексот, слично како и Водолиите.

3. Риби
Освен што сакаат да имаат секс, Рибите исто така се заинтересирани и за играње улоги во спалната соба.

5-horoskopski-znaci-koi-imaat-najmnogu-seks-02.jpg

4. Девица
Тие сакаат да имаат многу секс и уживаат во секоја секунда, но иако тоа не го признаваат, не се љубители на секси-играчки и експерименти.

5. Лав
Нив не им се потребни играчки, камшици или костуми. Доволна е нивната фантазија, за да можат да направат магија од сексот.

(529)

Вашиот коментар