Американка си го убила момчето – седнала врз него и го смачкала

 
 

Жена од американската држава Пенсилванија е обвинета за убиство на својот партнер , така штос еднала врз него и го смачкала. Таа прво со нож и ногарка од маса го нападнала момчето Кин батлер , а потоа седнала врз него и му го смачкала градниот кош.

Томас е тешка 130 килограми , додека Батлер имал 54. Според истрагата , Томас била пијана во моментот кога го извршила убиството. Таа самата повикала полиција и признала што му направила на својот партнер.

44 – годишната жена , која го изврпила убиството во февруари минатата година , на 10 декември ќе влезе во судница. Томас се соочува со затворска казна од 36 години.

(64)

Вашиот коментар