Бизарно или уникатно: Со пенис насликал портрет на член од жирито!

 
 

Канаѓанецот Брент Реј Фрезер (39), во синоќешната емисија на хрватската верзија на „Суперталент“, го оставил жирито во неверување, кога со својот пенис насликал еден од нив, поточно Давор Билман.

Перформансот кој го извел натпреварувачот во емисијата на „Нова ТВ“ во Хрватска, ги оставил членовите од житрито во неверување, а портретот завршил на сигурно место.

“Прво бев во шок, но што и да кажете, тоа навистина е талент, бидејќи тоа не го може секој“, рекол членот на жирито, Билман.

Билман инаку е дипломиран економист и професионален играч, а портретот го однел во својата канцеларија.

Фановите не успеале да се возржат да му постават разни прашања на Давор за ова „случување“, а едно од нив било поврзано и со точната големина на пенисот на Брент.

Давор без нималку размислување, објавил фотографија од метро, кое покажува „27 сантиметри“.

Додека натпреварувачот го правел своето ремек дело, Билман го тргнал погледот и се смеел, а конечниот резултат го оставил во неверување, исто како и неговите колеги.

„Ти благодарам, можеш да го оставиш овде“, му рекол на натпреварувачот, додека се доближувал до местото на кое седело жирито.

Интересно е што два членови на жирито излегле од студиото, пред крајот на перформансот – Јанко Поповиќ Волариќ и Мартина Томчиќ, додека Маја Шапут останала докрај, а нејзиниот израз на лицето кажал многу повеќе од било кои зборови.

На крајот, погледнете ја во продолжение и точката со која Канаѓанецот ги оставил сите без текст и по која оваа сезона на ова натпреварување сигурно ќе остане запаметена!

(164)

Вашиот коментар