Бремена Французинка задавена од неколку кучиња

 
 

Бремена Французинка е усмртена од неколку кучиња додека ги шетала сопствените во близина на градот Вилер-Котра, 90 километри од Париз.

Полицијата започнала истрага, во која биле проверени над 90 кучиња, со цел да се утврди кој од е одговорно за нападот.

Обдукција покажа дека жртвата била касната по торзото, главата и рацете, а била касната и откако починала.

(120)

Вашиот коментар