Жена ѝ го одгриза носот на друга жена и потоа го проголтала

 
 

Џесика Колинс била гостинка кај една жена во Тексас, која има 41 година и била уапсена откако го одгриза носот на сопственичката на куќата откако убаво ја замолила да го напушти нејзиниот дом, а потоа го проголтала.

“Имам 28 години и повеќе немам нос”

BBC го пренесува извештајот од KTRK News од Хјустон кои јавуваат дека нападнатата жена не сакала да биде именувана, а додаваат дека до напад дошло во нејзината куќа. Изјавила дека ја нападнала пријателка на нејзината соседка, откако отишле во град испиле неколку пијалаци и потоа се вратиле сите кај неа дома.

Нападнатата жена изјавила дека Колинс барала уште акохол и цигари, но тогаш домаќинкатa ја замоли да си замине, па Колинс ѝ го одгриза носот.

View image on Twitter

Жртвата изјавила дека не сфатила колку сериозно е повредена сè додека не била сместена во возилото на Брза помош.

“Го повикав сопругот додека бев во Брза помош. Врескав, имам 28 години и повеќе немам нос”, раскажува.

Нападнатата жена нема здравствено па ја чекаат големи трошоци за лекувањето. Покрената е и crowdfunding кампања каде се собрани повеќе од 12.000 долари за операција на носот.

(84)

Вашиот коментар