И се заканува 6.000 евра казна и 12 години затвор: Студентка исфрлена од факултет поради најглупавата можна работа

 
 

Би помислиле дека малку се занела со момчето на веб камера, но таа видеото го поставила на интернет.

Вработените во една библиотека во САД, ја фатиле студентката со име Кендра како се снима додека се самозадоволува и веднаш ја пријавиле.

Снимањето на валкани филмови на јавен простор секаде во светот е забрането, а во овој случај доволно и сами да се избркате од било кој факултет во САД. Кога излегле вестите за видеото на Кендра, државната полиција во Орегон ја уапсила поради јавна непристојност.

Полицијата брзо ја пуштила, а Кендра сепак ќе мора пред судија поради тоа што го направила. Ако таа или пак нејзиниот адвокат не направат доволно општокорисна работа, таа би можела да биде казнета со 6.000 долари парична казна, па дури и 12 години затвор. Мора да се признае висока цена за плаќање на едно видео.

(1089)

Вашиот коментар