Лудост без крај: Кај клучната коска прават „аквариум“ за да се пофалат колку се слаби!

 
 

Водениот парк во Чонгкинг, Кина, ги поканил жените да го прифатат предизвикот, а на победничките им нудел бесплатни билети. Не е познато дали рибичките го преживеале „предизвикот”…

После бројните бизарни предизвици кои неодамна се појавија на социјалните мрежи, се појави уште еден. Во Кина бил популрен уште пред три години, но сега се проширил и во други земји во Азија.

Жените, за да покажат колку се тенки, во дупката помеѓу клучната коска и рамената прават дупка и во неа живее риба или повеќе рибички, ако собере.

Предизвикот многумина сметаат дека не е само бизарен, туку и опасен за риби.

Дури и водениот парк Чонгкинг одлучил да ги повика жените да го прифатат предизвикот, а на победничките им понудиле бесплатни билети. Дали рибичкте го преживеале овој предизвик, не е познато, пишува OddityCentral.

(145)

Вашиот коментар