Мајк Тајсон земјоделецот: Легендарниот боксер одгледува марихуана на својот ранч

 
 

Боксерот Мајк Тајсон е познат по многу екстремни активности, како на пример по тигарот што како домашен миленик што го чува дома, но во последно време стана и земјоделец.

Тајсон купил ранч на 45 ари во Калифорнија , откако државата годинава го легализираше производството на марихуана. Тој на 20 хектари одгледува марихуана , а прв ја проба неговиот поранешен противник Конор Мекгрегор.

Тој, пак, почна да се занимава со производство на виски и го посетил Тајсон во Даблин , по што пробал од марихуната и го пофалил Тајсон на Инстаграм.

(133)

Вашиот коментар