Најбизарниот оглас кој досега сте го виделе: Нудат вградување вградување на звучници на надгробни плочи

 
 

На Фејсбук страната “Погребна опрема и бела техника – увоз од Германија” oсамна неверојатен оглас за продажба на уреди со кои може да се пуштаат песни од телефон.

“Вградување на квалитетни ЈBL звучници во надгробните споменици, работат на IOS Android и Windows телефони. Направете ги случувањата на гробишта помалку монотони”, напишал над фотографијата огласувачот.

Заинтересираните прашале како да ги наполнат батериите кога ќе се испразнат, па им било објаснето дека добиваат и полнач.

(49)

Вашиот коментар