Нема слободен термин: Отворен првиот бордел со кукли

 
 

Италијанците направиле нов бизнис, но тој нема никаква поврзаност со пиците. Станува збор за бордел во кој “главната улога“ во сексот ја преземаат куклите.

После отворањето на овој бордел во понеделникот, сите термини се резервирани за неколку недели и нема слободен термин, пренесува порталот „РТ“.

„Луми долс Торино“ е првиот италијански бордел со кукли, кои им овозможува на муштериите сосема ново искуство во дружењето со силиконските кукли. Ова задоволство чини 80 евра за половина час, а муштериите можат да бидаат меѓу седум различни женски и една машка кукла. Го бираат нивниот изглед, но и професија.

Можат дури да ја изберат и позата во која ќе биде куклата. Куклите чинат 2.000 евра, а после употребата се перат 2 часа.

„Можат да пробаат различни пози, исто како во Кама сутра“, навеле од борделот.

Собите се опремени со кревет, тоалет и телевизор на кој се прикажуваат порно филмови. Сопственик на борделот е шпанска компанија.

Интересно е дека борделот работи само преку ден и не се дозволени групни резервации.

(218)

Вашиот коментар