Ова кафуле навистина постои! Нарачајте кафе и ќе добиете орален секс

 
 

Во едно кафуле во Женева наскоро ќе се појави една нова и комплетно бизарна услуга. Станува збор за тоа дека со кафе можете да добиете и орален секс. Се разбира, кафето „зачинето“ на тој начин е малку поскапо од обичното.

Муштериите ќе имаат можност да нарачат проститутка за орален секс, со кафето, и тоа преку ајпод. Таквата „услога“ ќе ги чини нешто повеќе од 50 евра, пренесуваат странските медиуми.

Вакви видови на кафулиња веќе постојат на Тајланд, па токму нивната популарност била инспирација и за ова швајцарско кафуле по име “Facegirl”.

Проституцијата во Швајцарија е легална, меѓутоа сексуалните работнички мораат да имаат посебни дозволи.

-Мажите можат да нарачаат пијалак и малку да се релаксираат, а сето тоа ќе трае од 5 до 10 минути“, кажал Бредли Шаве во име на “Facegirl”.

Од друга страна се појавија и бројни критичари кои го осудуваат ваквиот пристап, затоа што сметаат дека од тоа ќе профитираат само бизнисмените кои тоа ќе го користата како предност за деловни разговори и состаноци.

(564)

Вашиот коментар