Од фестивалот на екстремен пирсинг во Тајланд стигнаа првите фотки (Вознемирувачки фотографии)

 
 

Фестивал на екстремен пирсинг се одржува секоја година во Тајланд. Како тоа изгледа можете да видите на фотографиите подолу.

,

(66)

Вашиот коментар