По топењето на мрзот се појави мистериозен објект на Антарктикот

 
 

Еден од поддржувачите на теорииите на заговор рекол дека ова откритие е нуклеарен бункер за светските моќници и елитата.

По топењето на рмазот на Антарктикот се појави необичен објект за кој никој не знае што е. Тој очигледно бил сокриен со години, а откриен е со помош на апликацијата „Google Earth“.

Составен од низа градежни структури во должина од околу 1.500 километри, предизвика бројни шпекулации и теории на заговор. Многумина во почетокот мислеле дека се работи за истражувачка станица, но се испоставило дека не е така.

– Мислев дека е користен за истражувачки цели, потоа ги погледнав координатите за лоакции низ сите познати истражувачки станици на Антарктикот. Најблиската е во Норвешка, која се наоѓа на 320 километри одалеченост, реол истражувач на паранормални активности.

Еден од поборниците на теориите на заговори рекол дека оваа откритие е нуклеарен бункер за светските моќници и елитата, додека друг забележал дека целото подрачје изгледа како да е прекриено со лента за возила, а изгледа дека постои и писта.

(354)

Вашиот коментар