Приведен гулаб со товар екстази на грбот: Слетал на погрешно место

 
 

Дилерите на дрога стануваат се покреативни кога треба да им ја испорачаат стоката на купувачите.

Така пред неколку дена приведен е гулаб со повеќе од 200 апчиња екстази закачени на грбот. Птицата е фатена во близина на границата на Кувајт и Ирак и тоа сосема случајно.

Изморениот гулаб, кој на грбот носел торбичка полна наркотици – слетал недалеку од зградата на царината на границата и тука официјално бил „приведен“.

Лошата вест за полицијата е што нема да може да ги издаде шефовите.

View image on Twitter

(163)

Вашиот коментар