Психијатрија: Српска манекенка објави селфи со напрчени усни покрај мртвиот татко!

 
 

По интернет кружи фотографија на Јеца Љ., како што и гласи профилот на Инстаграм и Фејсбук, на која во прв план е нејзиниот полупрофил, а во позадина човек во болничка постела. Освен себе и татко си, на фотографијата се наоѓаат и три емотикони кои плачат, како и скршено срце…

Српската манекенка и пејачка Јелица Љубичиќ дошла на насловните страни на британските портали откако пред два дена објавила селфи кој во најмала рака е скандалозен.

Имено, по интернет кружела фотогрфија на Јеца Љ, како што и гласи профилот на Инстаграм и Фејсбук, на која во прв план е нејзиниот полупрофил, а во позадина човек во болничка постела. Освен себе и татко си, на фотографијата се наоѓаат и три емотикони кои плачат, како и скршено срце..

Покрај емотиконите пишува „Почивај во мир мил тато“, пишува Metro.

Јеца Љ. на Инстаграм има повеќе од 26.000 следбеници, но профилот сега и е заклучен. Наместо насловна фотографија сега стои само црно поле, кое означува дека е во жалост.

Спорната фотографија наводно се наоѓа и на Фејсбук со текстот:„Се боревме колку што можевме, но тоа не е наша воља. Ние не донесуваме одлука колку ќе живееме. Не напушти во 67. година. Фала ти на се, фала што сум ти ќерка, а ти што си ми татко. Ти благодарам што не изведе на вистински пат. Почивај во мир, секогаш ќе останеш во нашите срца“.

(1703)

Вашиот коментар