Се омажив за таткото на мојата најдобра другарка: Сега сум и маќеа иако сум и помлада од неа

 
 

Тејлор (27) преку својата најдобра пријателка Аманда (30) го запознала Керн Лиман (52) и меѓу нив двајцата светнала искра.

Можеби тоа и не би било ништо необично, ако Керн не бил таткото на нејзината приајтелка Аманда. Била тоа љубов на прв поглед, а по пет години врска тие се венчале.

„Кога се запознавме, работев со неговата ќерка и таа ми беше најдобра пријателка. Тој тогаш беше женет, а јас во врска со тогашното момче. Меѓутоа кога го здогледав помислив дека е многу згоден. Бевме во бар и веднаш почнавме да флертуваме, признава Тејлор.

Иако уште на почетокот и било чудно да се гледа со таткото на својата пријателка и малку непријатно поради Аманда, вели дека со тек на време се опуштила, а врската ја крунисале со брак.

Признава дека нејзините родители биле резервирани по прашањето на нејзината врска со маж кој е врсник на нејзиниот татко, но и дека сега сите се навикнале и двете семејства во одобруваат нивниот брак.

(418)

Вашиот коментар