Сите полудеа по бурек бургерот: Велат дека е подобар од било кој, а ова се состојките

 
 

Хит на Загреб Бургер фестивалот оваа година беше „Бурек Бургер“, како што самото име кажува тоа е комбинација на хамбургер и бурек.

На идејата дошол Марин Медак, а се состои од говедско месо, пржен лук, тенко сечен компир, јогурт и краставички сложени меѓу два бурека.

Посетителите на фестивалот велат дека е подобар од било кој друг бурек.

Мора да се признае дека вака изгледа вкусно, а сигурно би било убаво да се проба.

(128)

Вашиот коментар