Студентка од 19 години има спонзор: За 1.000 долари неделно мора да го прави овa…

 
 

Гема е 19-годишна девојка од Сиднеј, која иако не сака да го открие идентитетот, за медиумите отворено говори за нејзиниот т.н. „sugar daddy“. Таа вели дека е студент и дека едвај сврзува крај со крај, па така средбата со овој 38-годишен маж ѝ изгледала како совршен начин да си го олесни животот.

Таа вели дека нејзиниот „пријател“, односно како што би рекле ние спонзор, троши на неа и по 1.000 долари неделно. Не се гледаат многу често затоа што живеат во различни држави, но постојано контактираат телефонски и тој ја користи секоја можност за да ја види.

Гема открива дека заедно одат на вечери, на шопинг и дека кога го прават тоа и купува сè што ќе ѝ се допадне, од дизајнерски чевли до луксузна долна облека.

„На почетокот ми беше тешко да се навикнам на сите овие подароци. Тој ме тераше да му испратам листа со желби, за кога ќе дојде да ме види да може да ме изненади со некој од нив. Сака да одржувам добар стил на живот и ми помага во тоа. Јас сум студент по архитектура, па така сакам убави работи.“

Гема вели дека за својот начин на живот им кажала само на неколку најблиски пријатели и дека додека ѝ е убаво ќе ја одржува врската со нејзиниот „sugar daddy“.

(701)

Вашиот коментар