Таа му била наставничка и го силувала кога имал 12 години- потоа се земале, а денес се разведуваат!

 
 

Тие беа во центар на вниманието на светот кога 34-годишната наставничка и мајка на четири деца од Сиетл и нејзиниот 12-годишен ученик ја објавиле својата врска. Откакоја објавиле својата врска многу работи се случиле.

Мери Кеј била наставничка и станала најомразена личност во Америка бидејќи го силувала својот ученик Вили Фаулау кој тогаш имал 12 години.
Таа поради случката била повеќе од седум години во затвор, но приказната не завршила таму. Набргу по излегувањето се омажила за Вили кој штотуку станал полнолетен, а со него имала и две ќерки.

Живееле заедно повеќе од една деценија, но најверојатно овде завршува скандалозната врска која крена многу прашина. Скандалозната приказна меѓу Мери Кеј Летурно (53) и Вили Фаулау (31) завршува и тие после 12 години брак се разведуваат.

Барање за развод поднел Вили, а причините за се интересни. Всушност Вили сака да почне нов бизнис, а позадината што ја има неговата сопруга која била во затвор ќе му штети околу добивањето на дозволи за работа. Всушност тие ќе бидат разведени само на хартија.Тие и понатаму живеат заедно и се заљубени.

(307)

Вашиот коментар