Цела недела била заробена под карпи, а преживеала на неверојатен начин

 
 

Во Калифорнија е спасена жена која недела дена била пријавена за исчезната, а пронајдена е помеѓу карпи каде што паднал нејзиниот автомобил.

Анџела Хернандез преживеала 7 дена заглавена помеѓу карпите, користејќи го цревото од хладњакот на автомобилот за да пие вода преку него од пукнати во карпата.

Неа ја нашле случајни инувачи кои го здогледале нејзиниот автомобил како ѕирка надното од карпа која била висока 60 метри.

Хернандез била свесна, но имала повреди на рамото и потрес на мозок. Објаснила дека завршила на дното на карпата откако се обидела да избегне животно на патот.

(113)

Вашиот коментар